PETROLSPORLU FUTBOLCULARA NELER OLUYOR?

Yayınlama: 16.03.2024
Düzenleme: 16.03.2024 18:25
A+
A-

Sezona büyük bir umutla ve hedefi şampiyonluk olarak belirlenen göz bebeğimiz TPAO Batman Petrolspor’da son haftalarda özelikle futbolcuların performansında bilerek ve isteyerek yaşanan ciddi düşüşün nedenleri anlatmaya çalışacağım.

Evet evet, bilerek ve isteyerek futbolcu tayfasından, kısmen de Mesut hocadan söz ediyorum.

Sezonun son haftalarına girilirken 3 maçta kaybedilen 7 Puanın sorumlusu büyük oranda egosunu tatmin etmeye çalışan, bireysel oynayan ve gelecek sezon için kendine vitrin arayan futbolcuların kirli hesaplarından söz ediyorum.

Delirtmeyin beni…

Bulvarspor İstanbul’da bir mahalle takımı…

Siz şampiyonluğa oynayan ama kendinizi Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih’ten gelmiş gibi egonuzla ve havalarınızla sahaya çıkıyorsunuz. Demek ki siz içi doldurulmuş boş bir balonsunuz.

Yazıktır, ayıptır, günahtır…

Bakın futbolcu kardeşlerim;

Bir eliniz yağda, bir eliniz balda.

Birçok kulüpte olmayan imkânlar Petrolspor’da var.

Bizler şunu çok iyi görüyor ve biliyoruz ki, futbolculara her türlü imkân ve desteği sağlayan kulüp yöneticileri, siyasiler ve cefakar taraftarlarımız her daim yanınızda yer aldılar, destek verdiler, bütün imkanlarını seferber ettiler…

Ancak son 3 haftada kaybettiğiniz 7 puan eğer sezon sonunda şampiyonluğumuza mal olacaksa, bakın yine çok açık ve net söylüyorum her biriniz bunun faturasını çok ağır ödersiniz.

Bir an önce ayaklarınız yere bassın.

Kalan maçlara konsantre olun. Çünkü artık krediniz kalmadı ve puan kaybına Batman halkının tahammülü de kalmadı. Takım olarak Karşıyaka galibiyetinden sonra girdiğiniz hava boşluğundan, türbülanstan bir an önce çıkın artık.

Mesut hocanın da son 3 haftadaki başarısızlıkta elbette payı ve sorumluluğu vardır…

Mesut hoca bir an önce vakit kaybetmeden hem kendini hem de takımı toparlamalı diye düşünüyorum…

Son haftalarda takımın puan kaybetmesine neden olan etkenlerden biri olarak gördüğüm bireysel oyundan çıkıp, takım ruhuyla gerçek hüviyetlerine dönmelerini bekliyorum.

Umarım bu hafta içerde oynayacağımız Hacettepe maçıyla tekrarı bir çıkış yakalar ve o özlemle beklediğimiz şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış oluruz.

Aksi Takdirde…?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.