MTAL İNŞAATINDA SONA DOĞRU

Sason’da eğitim ve öğretime büyük katkı sağlayacak, ilçenin geleceğe dönük yatırımlarından olan, birçok öğrencinin zanaat sahibi olmasının önünü açacak proje olarak görülen Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşasında sona yaklaşıldı.

MTAL İNŞAATINDA SONA DOĞRU
Yayınlama: 06.04.2024
A+
A-

Sason Kaymakamı Murat Mete, Yoğun çalışmanın sürdüğü Okul inşaatını bizzat ziyaret ederek okul ile ilgili proje sorumlusu İnşaat mühendisi Çağla Sincar’dan bilgiler aldı.

Sason Kaymakamı Murat Mete ziyaret esnasında “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için her anlamda eksiksiz bir okul inşa etmeye çalışıyoruz. Bilişim üzerine uzmanlaşmış kadroların yetişmesi için çağımızın gereği olarak yeni bölümleri açma konusunda kararlıyız. Okulumuzun yapım aşamasını bitirdiğimizde Sason ilçemize önümüzdeki 50 yıl boyunca geleceğimize ışık tutacak bir okul olacak. Okulumuzu açacağımız günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Programa Kaymakam Murat Mete’ye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veysi Bozkurt ve Köylere Hizmet Götürme Müdürü Şeyhmus Coşkun eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.