MECLİS BAŞKANINA ZİYARET

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçilen Gülcemal Erdinç’i tebrik etmek ve yeni görevinde başarılar dilemek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

MECLİS BAŞKANINA ZİYARET
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Gerçekleştirilen tebrik ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Genel Meclis Başkanı Erdinç’i makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında, İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi arasındaki iş birliğinin önemi ve ilimizin gelişmesi için yapılabilecek ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Genel Meclis Başkanı Gülcemal Erdinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’i makamında ağırlayarak nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Aynı zamanda, ilimizin kalkınması ve hizmetlerin etkin bir şekilde sunulması adına İl Özel İdaresi ile İl Genel Meclisi arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı.

Müşterek nitelikte vatandaş odaklı gerçekleştirilebilecek projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğine olan gayreti gördüğünü belirtti. Bu vesileyle, İl Genel Meclisi olarak ilimize ve halkımıza daha iyi hizmet sunmak için gayretlerinin devam edeceğini ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.