HASANKEYF, AKMAN İLE DÜNYANIN GÖZBEBEĞİ OLACAK

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan tecrübeli siyasetçi Bahattin Akman, Antik kenti dünya markası yapacaklarını söyledi.

HASANKEYF, AKMAN İLE DÜNYANIN GÖZBEBEĞİ OLACAK
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

12 bin yıl olarak açıklanan Antik Kent Hasankeyf tarihinin daha eski olduğuna inandıklarını belirten Belediye Başkanı Aday Adayı Akman, birçok alanda önemli projeleri hayata geçireceklerinin altını çizdi.

“HASANKEYF, ÜNLÜLERİN MERKEZİ OLACAK”

Projeleri arasında ‘Hasankeyf Dicle Ödülleri’ gibi dünya çapında önemli bir projelerinin de olduğunu belirten tecrübeli siyasetçi Bahattin Akman açıklamasında “Her yıl Türkiye’nin ve Dünyanın önemli isimlerini yapacağımız halk yoklamalarıyla belirleyip ilçemizde büyük bir ödül töreni yapmayı planlıyoruz. Türkiye’nin ve Dünyanın enlerini ilçemizde ağırlayıp ulusal ve uluslararası festivallere imza atacağız. Antik Kent Hasankeyf için yapılması kolay o kadar çok proje var ki; hepsini hayata geçirmek ve Dünya kenti olmak için Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. İnsanlar ilçemize gelmek için can atacak. Çünkü Mezopotamya’nın kalbi Hasankeyf ve Dicle Nehri’dir. Biz bunun farkındayız, herkesinde farkında olması için halkımızla birlikte çaba sarf edeceğiz” dedi.

Akman, Hasankeyf’i turizm cenneti haline getireceklerini belirterek “Hasankeyf, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri olacak. Tarihi ve doğal güzellikleri ile Hasankeyf, dünyanın dört bir yanından turistleri kendine çekecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.