NASIROĞLU “ADAYLARIMIZI 15 OCAK’TA AÇIKLAMAYI PLANLIYORUZ”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, gazetemiz sahibi Mansur Obut’u Necat Nasıroğlu külliyesindeki çalışma ofisinde kabul ederek önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

NASIROĞLU “ADAYLARIMIZI 15 OCAK’TA AÇIKLAMAYI PLANLIYORUZ”
Yayınlama: 03.01.2024
A+
A-

Batman’a yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı iş insanlarının yaşadığı bazı bürokratik sorunları çözmek için olağanüstü çaba ve gayret gösterdiklerini açıklayan Nasıroğlu, bazı bankaların da keyfi uygulamalarla iş insanlarına zorluk çıkardıklarını söyledi.

“HEDEFİMİZ; 50.000 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAMAK”

İş insanlarının yaşadığı bazı sıkıntıları anında çözüme kavuşturduklarını söyleyen Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Biz büyük düşünüyoruz. Büyük düşünmek zorundayız. Hedefimiz, yeni kurulacak olan OSB’lerde en az 50 bin gencimize iş imkânı sağlamak. Gerçek yatırımcılarımızın yaşadığı sıkıntılar her neyse bir Batmanlı siyasetçi olarak çözmeye hazırım.

Bu konuda da ilgili tüm kurumlara talimat verdik. Yatırımcılarımızın önüne engel çıkaran her kimse yada hangi kurumsa kimse kusura bakmasın ama o makamda asla oturamaz” dedi.

“VALİ BEY’İN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ…”

Batman valisi ve belediye başkan vekili Ekrem Canalp için de görüşlerini açıklayan Ferhat Nasıroğlu “Vali ve belediye başkan vekilimiz Sayın Ekrem Canalp’la uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Yaptığı birçok hizmeti de takdirle takip ediyor ve destekliyoruz. Batman halkından da Sayın Canalp’la ilgili olumsuz bir şey duymadık. Tam aksine kendisi hakkında hep takdir ve övgüyle bahsediliyor. Bende Sayın Ekrem Canalp’ın çalışma arkadaşlarıyla birlikte performansını son derece başarılı buluyorum. Her kim ki Batmanımıza taş üstüne taş koyarsa, halkımıza karşılıksız ve menfaatsiz hizmet ediyorsa Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

“ADAYLARIMIZI 15 OCAK’TA AÇIKLAMAYI PLANLIYORUZ…”

31 Mart Yerel seçimleri hakkında da açıklamalarda bulunan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Yerel seçimlere büyük önem veriyoruz. Halkımızın da beklentileri doğrultusunda en doğru isimleri aday gösterme çabamız var. Genel merkez yöneticilerimizle beraber istişareler yaparak kararımızı vereceğiz. Tahminime göre en geç 15-20 Ocak arasında il, ilçeler ve belde belediye başkanlarımızı açıklamayı planlıyoruz” dedi.

“BİREYSEL DEĞİL, TOPLUMUN HER KADEMESİNİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ…”

Güç birliğinin önemine dikkat çeken milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Batmanın tüm dinamikleri güç birliği yaparak ve ortak akılı devreye sokarak her alanda ivedi bir şekilde ciddi değişim ve dönüşüme ihtiyacı var.  Toplumun her kademesini ilgilendiren her ne sorun varsa hep birlikte çözmek zorundayız. Öyle basit düşünerek, sadece şikayet ederek, yada bir takım bireysel taleplerle Batmanımızın geleceğine katkı sağlayacak olan vizyon projelerini heba etmememiz lazım” dedi.

“PETROLSPOR ŞAMPİYON OLACAKTIR…”

Batman spor kamuoyuna da mesaj veren AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “TPAO Batman Petrolsporumuz bu ilin gözbebeği konumundadır. İlk yarıyı da en yakın rakibine 6 puan fark atarak lider tamamladı. İnanıyorum ki, sezon sonunda da temsilcimiz bu grubu lider tamamlayıp şampiyon olacaktır. Bu konuda da üzerimize düşen her neyse, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gereği neyse, o yapılacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.