CEYLAN, PROJELERİNİ ANLATIYOR

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

CEYLAN, PROJELERİNİ ANLATIYOR
Yayınlama: 21.03.2024
A+
A-

Mahalleler, STK’lar, esnaflar ve ev ziyaretlerini sürdüren AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, Tabla Başı ve Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Adayı Ceylan, projelerini ve yapacağı çalışmaları da anlattı.

AK Parti olarak Türkiye genelinde şehirleri dönüştürüp geliştirerek kalkındırdıklarını, bu kararlılık ve heyecanla Batman için de bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Başkan Adayı Ceylan “Batman için yeni bir başlangıç diyoruz. Yenilikçi, ortak akılla ve insan odaklı hizmetlerle Batman’ı yönetmek istiyoruz. Eğitimden, ulaşıma ve çevreye kadar her alanda yenilikçi projelerimiz var ve bunları hayata geçireceğiz. Gelin birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımızı ve gençlerimizi güzel yarınlara taşıyalım” dedi.

Gece gündüz demeden bu şehri ortak akılla yöneteceklerine vurgu yapan Başkan Adayı Ceylan “İnşallah 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle, göreve geldiğimde sizlere dolu dolu hizmet getireceğiz. Emeklilerimiz ve büyüklerimizle ilgili güzel projelerimiz var. Çalışan kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımızla ilgili güzel ve anlamlı projelerimiz var. Ayrıca bazı mahallelerimizin problemi olan kentsel dönüşümle alakalı göreve gelir gelmez başlatacağımız çalışmalarımız var. Okuyan dar gelirli öğrencilerimize 1300 lira burs ve ulaşım desteği sağlayacağız. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerimize 100 bin lira çeyiz desteği sunacağız. Düğün salonlarını da biz karşılayacağız” dedi.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini içeren ve toplumun her kesimine dokunan projelerini anlatan Başkan Adayı Ceylan “5 bin sosyal konut,  20 bin uydu kent, sporculara destek, kreş, kurs, bilişim evleri ve yeşil kuşak gibi önemli projelerimizi hayata geçirebilmemiz için siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.