“YAPILAN SALDIRI KABUL EDİLEMEZ”

Batman’ın Kozluk İlçesi Samanyolu İlk/Ortaokulunda, bir öğrencinin velisi tarafından okul müdürü ve öğretmenlere yönelik bir saldırı gerçekleştirildi. Velinin saldırısı sonucu bir öğretmen yaralandı.

“YAPILAN SALDIRI KABUL EDİLEMEZ”
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, toplumdan bu konuda duyarlılık göstermelerini beklediklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran “Eğitim camiamıza yapılan bu çirkin saldırı tüm topluma yapılmıştır. Öğretmenlerimiz; karanlığın aydınlığını, cehaletin bilgeliğini, umutsuzluğun umudunu temsil ederler. Sınıfları adeta birer meşale gibi aydınlatarak, öğrencilerimize bilgi ve erdem ışığı sunarlar. Bu kutsal görevi yerine getirirken, ne yazık ki bazı duyarsız kişiler tarafından şiddete maruz kalmaktadırlar. Bu tür saldırılar; sadece eğitim camiasına değil, tüm topluma zarar vermektedir. Eğitim ortamının huzuru bozulmakta, öğrenci ve öğretmen motivasyonu zedelenmektedir.

Şiddetin gölgesinde eğitim faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi mümkün değildir. Ayrıca, bu üzücü olay nedeniyle tüm eğitim çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bize emanet edilen öğrencilere özverili şekilde eğitim verilebilmesi için her zaman öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Toplumdan da bu konuda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.