VALİ CANALP, İDARECİLERİ KUTLADI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

VALİ CANALP, İDARECİLERİ KUTLADI
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Ülkemizin her köşesinde üstün bir gayret ve yüksek vazife bilinciyle çalışan Mülki İdare Amirleri, Türkiye’nin yakaladığı gelişme ivmesinde büyük pay sahibidirler.

Yönetim anlayışında büyük bir dönüşümün yaşandığı ülkemizde, insanı merkeze koyan, toplumun dinamiklerini gözeten ve değişen sorunları çözmeye yönelik çaba sarf eden, ayrım yapmaksızın herkese eşit şekilde hizmet sunan, çağdaş, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim yapısını benimsemiş, emreden ve buyuran devletten, hizmet eden devlet anlayışına geçilmiştir.

Bu değişim ve dönüşüm sürecinde Mülki İdare Amirliği yeniden tanımlanmış ve idarecilik, adanmışlık mesleği olarak kabul görmüştür. Mülki İdare Amiri kendisini vatanına ve milletine adayan, vatandaşına efendilik eden değil, onların her daim, koşulsuz bir biçimde hizmetinde olan kişi olmuştur. Bu vesileyle; milletimizin huzuru, güveni, refahı ve esenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan, ülkemizin gelişmesinde büyük emeği bulunan tüm Mülki İdare Amirlerimizin İdareciler Günü’nü kutluyor, vefat eden ve görevi başında şehit düşen tüm meslektaşlarıma Allah’tan rahmetler diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.