UMUT KERVANI, ARAMA VE KURTARMA EKİBİ KURUYOR

Batman Umut Kervanı, AFAD’ı ziyaret ederek arama kurtarma ekibi kuracaklarını bu kapsamda yapılması gerekenler hakkında bilgiler alarak başvuruda bulundu.

UMUT KERVANI, ARAMA VE KURTARMA EKİBİ KURUYOR
Yayınlama: 10.01.2024
A+
A-

Yaptığı hayırlı işler ile tanınan Umut Kervanı Batman şubesi yaptığı hizmetlerine bir yenisi daha ekleyerek arama ve kurtarma ekibi kurmak için girişimlerde bulundu. Umut Kervanı Batman yönetimi,  Batman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Batman Umut Kervanı Başkanı Nurettin Teymur ve beraberindeki heyet  ile birlikte AFAD Batman İl Müdürü Fevzi Bakır’ı ziyaret etti. Ziyarette kurulacak arama kurtarma ekibi için yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunularak dilekçe verildi.

Rabbim ülkemize bir daha böyle afetler yaşatmasın temennisin de bulunan Ziyarete ilişkin açıklama yapan Batman Umut Kervanı Başkanı Nurettin Teymur “6 Şubat depreminden sonra yaptığımız çalışmalar da arama kurtarma faaliyetinin önemini ve eksikliğini gördüğümüz üzere Batman Umut Kervanı bünyesinde bir arama kurtarma ekibi oluşturmaya karar verdik ve bugünde ilk adımımızı atmış bulunmaktayız. Bu kapsamda bizler de AFAD İl Müdürlüğüne başvuru yaptık. İmkânlarımız dâhilinde 2 gruptan ve 18 kişiden oluşan arama kurtarma ekiplerimiz en kısa zaman da eğitimlerini alacaklar.

AFAD İl Müdürümüz Fevzi Bakır ve Said Yel Bey bizleri çok güzel karşıladılar. Ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söylediler. İl Müdürü Fevzi Bakır’a ve Said Yel Beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnsanlığa yardım için her alanda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.