TARIM VE KIRSAL KALKINMA TOPLANTISI YAPILDI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uzmanları, Sason Kaymakamı Murat Mete’yi ziyaret ederek bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

TARIM VE KIRSAL KALKINMA TOPLANTISI YAPILDI
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

Sason’un gelir kaynağının tarım ve kırsal alan faaliyetlerine dayalı olması ve yürütülen projelerin değerlendirilmesi amacıyla Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ofis uzmanı Mahmut Dursun ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Batman destek hizmetleri görevlisi Davut Kaçmaz, Kaymakam Murat Mete’yi makamında ziyaret etti.

Ardından Kaymakam Murat Mete başkanlığında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu uzmanları ve ilgili kurum amirleri ile Tarım ve Kırsal kalkınmayı destekleyebilecek Hayvancılık, İşleme ve pazarlama, bitkisel üretim, arıcılık, kültür balıkçılığı, Yenilenebilir enerji, zanaatkarlık, katma değerli ürünler, makina parkları gibi başlıca konular ele alınarak Ofis uzmanları tarafından bilgiler verildi. Ayrıca ilçede tarım ve kırsal kalkınmayı destekleyici görüşler alınarak yeni hazırlanacak projelerde sağlanan fikirbirliği doğrultusunda proje hazırlama kararı alındı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.