BORSA İSTANBUL’DAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan, Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler basketbol şampiyonasında Borsa İstanbul Belde Ortaokulu rüzgârı esti.

BORSA İSTANBUL’DAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
Yayınlama: 10.01.2024
A+
A-

Çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmaların sonucunda Borsa İstanbul Belde Ortaokulu Yıldız Kız ve Yıldız Erkek basketbol takımları il şampiyonluğunu kimseye kaptırmayarak, büyük bir başarıya imza attılar. Şampiyona boyunca karşılaştıkları tüm rakiplerini farklı skorlarla yenerek Grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

“BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pişkin, elde edilen başarının tesadüf olmadığını belirtti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pişkin “Bu başarımızı önümüzdeki günlerde ilimizde düzenlenecek bölge finallerinde şampiyon olarak taçlandırmak istiyoruz. Bunu ‘Başarımızı programlı ve disiplin çalışmaya borçluyuz’ Sayın valimiz Ekrem Canalp’in ilimizde hayata geçirdiği ‘EBAP’ projesi kapsamında Batman İl Özel İdare Kurumu ile basketbol branşında yaptığımız işbirliği protokollümüzün meyvelerini almaya başladık.

Protokol kapsamında desteklerini aldığımız basketbol antrenörleri Heybet Nasıroğlu ve Hüsnü Tolga genç hocalarımıza teşekkür ederim. Bu başarı bizler için gurur ve onur verici. Her zaman yanımızda olan Sayın valimiz Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran’a, Okul Müdürümüz Sayın Hamdi Baltacı’ya, işbirliği protokolü yaptığımız İl Özel İdare Spor kulübüne, değerli antrenörlerine, maddi ve manevi olarak yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.