SOFT CUP 2024’TE BÜYÜK REKABET VE FİNAL

Soft Cup 2024 Tenis Turnuvası, büyük bir coşkuyla tamamlandı. Batman TPAO tenis kortlarında 27 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuva, tenis tutkunları için unutulmaz anlara sahne oldu. 7 gün süren turnuvada 400’e yakın sporcu, 11 farklı kategoride mücadele etti. Türkiye’nin birçok ilinden gelen sporcular, seçkin sponsorların desteğiyle kortlarda ter döktü.

SOFT CUP 2024’TE BÜYÜK REKABET VE FİNAL
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-

İlk düzenlendiği yıla göre sporcu ve izleyici sayısındaki artışla 3 kat daha büyüyen turnuva, ikinci yılında büyük bir ilgi gördü. Alanya, Gaziantep, Siirt, Mardin, Şırnak, Van, Diyarbakır ve Batman’dan turnuvaya katılan 400’e yakın sporcu; minikler, küçükler, gençler, çiftler erkek, çiftler kadın, erkekler A ve B ile kadınlar kategorilerinde kıyasıya rekabet etti. Her yaştan ve yetenek seviyesinden sporcunun katıldığı turnuva hem katılımcılara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Özellikle Erkekler A kategorisinin final maçı, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılaşma, tiebreak ile sonuçlandı ve şampiyon İzzettin Atalay oldu. Atalay, üstün performansıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Kadınlar kategorisinde ise, Özbek tenisçi MokhinourAbdullaeva daha rahat bir oyunla şampiyon oldu.

“SOFT CUP GELECEK YILLARDA DA BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK”

Turnuva Genel Menajeri Cemal Kaya, etkinlik hakkında: “Soft Cup 2024, hem katılım hem de organizasyon açısından beklenenin üzerinde bir başarı sağladı. 7 gün süren mücadelelerde, sporcularımızın azmi ve disiplini, tenis sporunun geleceği adına umut vericiydi. Ayrıca, geniş katılımcı yelpazesi ve izleyici ilgisi, turnuvanın gelecek yıllarda da büyüyerek devam edeceğini gösteriyor.Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz turnuvamız büyük bir başarı elde etmiş ve ciddi anlamda takdir toplamıştı. Prestijli bir turnuva yapmanın gururunu yaşamıştık. Bu yıl ise, önceki yıla oranla çok daha coşkulu bir turnuva geride bıraktık. Turnuvamızda 400’e yakın sporcu mücadele etti ve neredeyse geçen sene ilkini yaptığımız turnuvanın üç katı düzeyinde katılım sağlandı. Bu başarı, Soft Ambalaj ve Fikirzen ailesi olarak bizleri son derece gururlandırıyor” dedi.

KAPANIŞ VE ÖDÜL TÖRENİ

Turnuvanın son gününde düzenlenen kapanış ve ödül töreni, tüm sporcular ve izleyiciler için unutulmaz anlarla doluydu. Kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyalar ve özel ödüller takdim edildi. Törene katılan sponsorlar ve davetliler, bu büyük organizasyonun bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Canlı müziğin de olduğu kapanış programı, muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

İŞTE SOFT CUP 2024’ÜN ŞAMPİYONLARI

  • Erkekler A Kategorisi: İzzettin Atalay
  • Kadınlar Kategorisi: MokhinourAbdullaeva
  • Erkekler B Kategorisi: Onur Kaymak
  • Minik Kızlar Kategorisi: Dilşad Sara Onurlu
  • Minik Erkekler Kategorisi: Mahir Devran Bal
  • Küçük Kızlar Kategorisi: Ela Kılınç
  • Küçük Erkekler Kategorisi: Gökmen Ercan
  • Yıldız Kızlar Kategorisi: Asel Dicle Kubat
  • Yıldız Erkekler Kategorisi: Muhammed Emin Oğuz
  • Çift Erkekler Kategorisi: Ebubekir Çelikbilek / Beytullah Bozkurt
  • Çift Kadınlar Kategorisi: Sevim Baturay / Ayşegül Ördek

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.