SEYİTLER VE GÜNEYKENT’TE KARDEŞLİK SOFRASI KURULDU

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, Başkan Muhammed Arif Çetin önderliğinde Seyitler ve Güneykent Mahallesi’nde iftar programı düzenledi.

SEYİTLER VE GÜNEYKENT’TE KARDEŞLİK SOFRASI KURULDU
Yayınlama: 13.03.2024
A+
A-

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle iftar programı gerçekleştiren ilk siyasi parti olan MHP ‘Kardeşlik Sofrası’ adını verdiği etkinlikte, Seyitler ve Güneykent Mahallesi sakinlerini ağırladı. İl Başkanı Çetin, Teşkilatı ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Çorba ve Ekmek arası Döner ikramını bizzat yaptığı etkinliğe, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

“BATMAN’IN SADECE DİYARBAKIR CADDESİ’NDEN İBARET OLMADIĞINI HATIRLATMAK İSTEDİK”

Partili kurmaylarıyla birlikte vatandaşlarla hep beraber iftar yapan İl Başkanı Çetin “Tek amacımız, vatandaşlarımızı hiçbir zaman unutmayan birilerinin olduğunu göstermek. Hem de nerede olursa olsun. Bu yüzden, Batman’ın sadece Diyarbakır Caddesi’nden ibaret olmadığını hatırlatmak istedik. İnsanımızla daima birlikte ve hep el ele, gönül gönüle olmaya da devam edeceğiz. Bu güzel insanlarımız için ne yapsak azdır” diyerek, iftardan sonra vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

Bir sonraki iftar programının yeri ve zamanı ile ilgili duyurunun, Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı tarafından ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.