ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA AĞIRLANDI

Sason Kaymakamı Murat Mete ve eşi Pınar Mete, Şehit Yakınları ve Gaziler onuruna verilen iftar programında şehit yakınları, gazi ve gazi aileleriyle ile bir araya geldi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA AĞIRLANDI
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-

Sason Kaymakamlığınca düzenlenen programda, İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Kaymakam Mete ve eşi Pınar Mete, iftar programına katılan şehit yakınlarıyla ve gazilerle bir süre sohbet etti.

Yemekten sonra Şehit Yakınları ve Gazilere hitap eden Kaymakam Mete “Kaymakamlık olarak iftarımızı şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve aileleriyle beraber yapmak istedik. Çünkü biz sizlerle bir aileyiz. Ailemizin en hakiki fertleriyle iftarımızda bir arada olmak istedik. Şehit ve gazilerimize layık işler yapmaya çalışıyoruz. Bu akşam sizlerle birlikte iftar yapan tüm kamu kurum yöneticilerimizin hepsinin ailenizin birer ferdi olduğunu unutmayınız. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere hizmet etmek hepimizin görevidir” dedi.

Konuşmasının ardından Kaymakam Mete, katılımlarından dolayı başta şehit yakını ve gaziler olmak üzere herkese teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.