ŞAMPİYON TAKIMDAN ÖZPERK’E ZİYARET

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda şampiyon olarak Süper Lige çıkan Batman İESK Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret etti.

ŞAMPİYON TAKIMDAN ÖZPERK’E ZİYARET
Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-

İl Müdürü Özperk’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Batman İESK Kulübü Başkanı Ayhan Arı, Süper Ligte de aynı desteği beklediklerini söyledi.

Başkan Arı yaptığı açıklamada “Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk her alanda bize sahip çıkıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Her yıl bizim malzeme ihtiyacımızı, saha sorunumuzu ve farklı taleplerimizi yerine getiriyor. Bütün takımımız adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Süper Lige çıkan Batman İESK Futbol Takımını tebrik eden İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, her zaman desteklerinin süreceğini ve Batman’ı gururlandırdıklarını söyledi. İl Müdürü Özperk “Engelliler Haftasında kazanılan şampiyonluk ve yeni sezonda Süper Ligte oynayacak takımımız bizleri sevince boğmuştur. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Yapılan ziyarette Teknik Direktör Osman Seyrek, takım kaptanı Ramazan Altun, tercüman Gökhan Komu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.