MÜDÜR KURTARAN, RADYO’DA PROJE ANLATTI

TRT GAP Diyarbakır Radyosuna konuk olan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, canlı yayında ‘Dijital Sektörde Ben de Varım’ projesinin detaylarını anlattı.

MÜDÜR KURTARAN, RADYO’DA PROJE ANLATTI
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Batman’daki eğitim çalışmaları ile ilgili TRT GAP Diyarbakır Radyosunun ‘Yöremizden’ adlı programına konuk olan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, program sunucusu Aslı Hocaoğlu’nun ‘Dijital Sektörde Ben de Varım’ projesi ile ilgili sorularını yanıtladı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, dijital eğitim alanında büyük öneme sahip olan ‘Dijital Sektörde Ben de Varım’ projesi hakkında bilgi verdi.

“Dijital Sektörde Ben de Varım projesinin amacı ve hedefleri nedir?” sorusuna İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran “Dicle Kalkınma Ajansı ve Millî Eğitim Bakanlığımızın destekleriyle Dijital Sektörde Ben de Varım projemizi hayata geçirdik. Dijital Sektörde Ben de Varım projemiz yaklaşık üç milyon liralık bir finansal desteğe sahip. Bu destek, Dicle Kalkınma Ajansı ve Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından sağlandı. Projemiz, özellikle çocuklarımızın bilişime olan merakları ve bizim bu alanda tespit ettiğimiz ihtiyaçlar sayesinde hayata geçirildi. Güzel Sanatlar Lisemizdeki öğrencilerimizin tasarımdaki becerileri ve meslek liselerimizdeki bilişim bölümlerinde okuyan öğrencilerin yazılıma olan ilgilerini birleştirmek amacıyla bu projeyi geliştirdik ve sunduk. Dicle Kalkınma Ajansı tarafından projemiz kabul gördü” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.