Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
BATSO Başkan Adayı Ferdi Kurt, Eğitim-Sen Batman Şube Eş Başkanları Ramazan Bilmez ve Jale Doğan Yıldız ile bir araya geldi. Görüşmede eğitim emekçilerinin çalışma koşulları, özlük hakları ve sendikal talepleri ele alındı.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan Adayı Ferdi Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Eğitim-Sen Batman Şubesini ziyaret etti.
Kurt, Şube Eş Başkanları Ramazan Bilmez ve Jale Doğan Yıldız ile görüşerek eğitim çalışanlarının gündemindeki sorun ve talepler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
ÇALIŞMA KOŞULLARI VE HAK TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Görüşmede eğitim emekçilerinin çalışma koşulları, özlük hakları, emeklerinin karşılığı ve sendikal talepleri ele alındı.
Eğitim çalışanlarının toplumun geleceğinin şekillenmesinde önemli bir role sahip olduğunu belirten Kurt, eğitim emekçilerinin taleplerinin yanında olduklarını ifade etti.
DAYANIŞMA VURGUSU
Kurt, işçiler, eğitim emekçileri ve toplumun farklı kesimlerinin taleplerinin dayanışma ve ortak hareket etme anlayışıyla daha güçlü şekilde gündeme taşınabileceğini söyledi.
“MÜCADELEYİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Emeğin değersizleştirilmesi, güvencesiz çalışma ve hak kayıplarının önemli sorunlar olduğunu savunan Kurt, şu ifadeleri kullandı:
“Emeğin değersizleştirilmesine, güvencesizliğe ve hak kayıplarına karşı; yan yana, omuz omuza mücadeleyi büyütmeye devam edeceğiz.”
Ziyaret, eğitim emekçilerinin talepleri ve çalışma hayatına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.