KENT MEYDANI PROJESİ ALANI İNCELENDİ

Kozluk’ta hükümet konağının yanında bulunan 22 dönümlük alana kent meydanı, tören alanı ve millet bahçesi projesi hazırlandı.

KENT MEYDANI PROJESİ ALANI İNCELENDİ
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-

Batman Valiliğinin destekleri Kozluk Kaymakamlığı ve Belediyesinin koordinasyonunda kent meydanı bulunmayan ilçe merkezinde hükümet konağının yanında bulunan 22 dönümlük alana kent meydanı, tören alanı ve millet bahçesi projesi hazırlandı.

Belediye Başkanı Veysi Işık ile alanı gezen Kaymakam Ekrem Güngör, proje hakkında “Kent meydanı, tören alanı ve millet bahçesi projemiz içerisinde yürüyüş yolları, kent mobilyaları, saat kulesi, anfi oturma alanı, otopark, yeşil alan, ticari alanlar, cafeterya, park ve sosyal donatılar bulunmaktadır. Kozluk Belediyemizle hazırladığımız projemizi ilgili bakanlığımıza sunduk, alanımız Çevre Şehircilik Bakanlığımızca uygun bulundu, inşallah en kısa sürede ilçemize değer katacak bu projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Projemize destek veren Batman Valimiz Sn. Ekrem Canalp’a ve Millet Vekilimiz Sn. Ferhat Nasıroğluna teşekkür ederiz” denildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.