VALİ CANALP “RUHLARI ŞAD, MEKÂNLARI CENNET OLSUN”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü mesajı yayımladı.

VALİ CANALP “RUHLARI ŞAD, MEKÂNLARI CENNET OLSUN”
Yayınlama: 17.03.2024
A+
A-

Milletimizin kaderini tayin eden ve dünya tarihine altın harflerle yazılan kahramanlık destanımız ‘Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde, mukaddes vatan toprakları için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz diyen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Çanakkale’de ülkenin her köşesinden aynı amaç için bir araya gelen yüzbinlerce Mehmetçiğin verdiği emsalsiz irade, millet olma bilincinin tohumlarını atarak, Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ve Cumhuriyet’in kurulmasına zemin hazırlamış ve bu toprakları bize vatan yapmıştır.

Bugün bize emanet edilen bu kutsal vatan topraklarında, canımızdan, malımızdan emin olarak gurur ve onurla bağımsız bir hayat sürdürüyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Bu topraklarda varlığını sürdüren bizlere düşen en büyük görev, kahraman ecdadımızdan, aziz şehitlerimizden bize miras olan vatanımıza birlik beraberlik içerisinde sahip çıkmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıl dönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale’de ve tüm vatan sathında şanlı bayrağımızın semalarımızda özgürce dalgalanabilmesi için gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.