HÜDA PAR’DAN ‘SEÇİM KONVOYU’NA DAVET!

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, cumartesi günü ‘Serkan Ramanlı için korna zamanı’ adıyla düzenlenecek olan Seçim Konvoyuna katılım çağrısı yaptı.

HÜDA PAR’DAN ‘SEÇİM KONVOYU’NA DAVET!
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı’yı destekleme amacıyla cumartesi günü ‘Serkan Ramanlı için korna zamanı’ adıyla düzenlenecek olan seçim konvoyuna katılım çağrısı yaptı.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Batman halkı ve seçmeni cumartesi günü yapılacak olan seçim konvoyuna katılması için davette bulundu.

Altun “Seçim sürecinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Gelin Belediye Başkan Adayımız Sayın SerkanRamanlı’nın muhteşem seçim kampanyasını bir gösteri ile neticelendirelim. Hep beraber kornalarımızı Sayın Ramanlı’nın sesini duyurmak için çalalım. Seçim Konvoyumuza bekliyoruz” dedi.

Konvoy ve güzergahı ile ilgili bilgi veren Altun “Ey değerli ve aziz Batman halkı! Ey kıymetli seçmenlerimiz! Seçim konvoyumuz cumartesi saat 14.30’da yeni otogar yanı miting alanında toplanacak ve hep birlikte belirlenen güzergâh üzerinden şehir turu atarak Atatürk Parkı’nda noktalayacağız. Tüm halkımızı, araçları ve motosikletleriyle birlikte seçimin önemli bir propagandası olan konvoy programına katılmaya davet ediyoruz.

Gelin, bu coşku ve heyecanı hep beraber yaşayalım. Gelin, seçim konvoyuna katılarak desteğimizi gösterelim. Haydi, gün destek günüdür. Tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.