HALKIN VE HAKLININ GAZETESİ; 28 YAŞINDA

27 Mart 1997 tarihinde yayın hayatına başlayan Batman GAP Gazetesi, 27. yılını geride bırakarak 28. yılına girdi.

HALKIN VE HAKLININ GAZETESİ; 28 YAŞINDA
Yayınlama: 26.03.2024
Düzenleme: 26.03.2024 15:34
A+
A-

Kurulduğu günden bugüne kadar toplumsal sorunları gündeme taşıyan halkın ve her zaman haklının yanında yer alan gazetemiz, izlediği yayın politikasıyla Batman’da en çok okunan gazeteler arasında yer alıyor. Güçlü yazar kadrosuyla Batman ve ülke gündemindeki sorunlara parmak basarak çözüm yolları ve önerilerle katkı sağlamaya çalışan gazetemiz, okurlarının da desteğiyle ilimizde ve ülke genelinde en saygın gazeteler arasında gösteriliyor.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mansur Obut yaptığı açıklamada “28. yılını kutluyoruz. Bu bölgede ve özellikle Batman gibi kozmopolit bir kentte gazetecilik yapmak, gerçekten çok zor. Yıllardan beri bütün zorluklara ve kısıtlı imkânlara rağmen halkımızın desteğiyle Allah’a şükürler olsun ki, dimdik ayakta kalmayı başaran gazeteler arasındayız. Yayın politikası olarak her zaman halkımızın ve haklının yanında yer aldık, bundan sonra da bu politikamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bugüne kadar gazetemize emek veren çalışma arkadaşlarımızdan yazarlarımıza varıncaya kadar, bu gazetenin ayakta durması için maddi ve manevi destek veren tüm esnaflarımıza, iş insanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve bürokratlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İLK KUTLAMA VALİ CANALP’TAN

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Gazetemizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Canalp, mesajında “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

NASIROĞLU’NDAN 28. YIL MESAJI

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Gazetemizin 28. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Batman’da ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla memleketin gündemini sayfalarına taşıyarak toplumun gözü, kulağı ve sesi olan Gap Gazetesi’nin 28. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Mansur Obut ve çalışanlarına yayıncılık hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.