EYS EĞİTMEN VE ANTRENÖRLERİYLE 2024 TOPLANTISI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, EYS personelleriyle bir araya gelerek 2024 yılında yapılması planlanan sportif, eğitsel, mesleki, kültürel ve sanatsal alanlardaki çalışmalar hakkında toplantı yaptı.

EYS EĞİTMEN VE ANTRENÖRLERİYLE 2024 TOPLANTISI
Yayınlama: 26.12.2023
A+
A-

Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen toplantıya merkez ve ilçelerde farklı branşlarda görev yapan EYS eğitmenleri ve antrenörler katılım sağladı. Toplantıda konuşan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “2023 yılını geride bırakıyoruz. 2024 yılında yüzlerce ve hatta binlerce çocuğa, gence ve gerekirse yetişkinlere faydalı olabilmeliyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız sizlere insanlara faydalı çalışmalar yapmanız için maaş ödüyor. Hep birlikte bunun üstesinden gelmeliyiz ve gelmek zorundayız. İl Müdürlüğümüze binlerce başvuru yapılmasına rağmen farklı branşlarda sınırlı sayıda personel alabildik. Onun için bunun değerini çok iyi bilmeniz gerekiyor. Sizlerin yerinde çalışmak için bekleyen yüzlerce eğitmen ve antrenör var. İşinize devam etmek istiyorsanız, size verilen görevleri eksiksiz yerine getirmelisiniz. Mesai saatlerine mutlaka uyalım. Zamanında görev yaptığımız alanlarda olmalıyız ve süreyi verimli kullanmalıyız. Amacımız bir nevide olsa bir şeyler öğrenmek isteyenlerin hayatlarına dokunabilmektir. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak bütün arkadaşlarımız sizlere karşı bütün iyi niyetlerini ilk dönemde gösterdiler. Sizlerden ricam herkesin görevini layıkıyla yapması ve bizlere şikâyet gelmemesidir. Bunun için sizlere güveniyor ve 2024 yılında hiç şikâyet gelmeyeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in konuşmalarının ardından toplantı antrenör ve eğitmenlerle soru cevap şeklinde devam etti. Toplantıya İl Müdürü Özperk’in yanı sıra Spor Şube Müdürü Burak Eren, Personel Şube Müdürü Hüseyin Onat, Spor Şefi Gökhan Aslan ve Eğitim biriminden Cihan Ünal’da hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.