ETKİNLİKLER İZNE BAĞLANDI

Batman’da il merkezinde yapılacak bazı etkinliklerin izne bağlandığı duyuruldu.

ETKİNLİKLER İZNE BAĞLANDI
Yayınlama: 09.02.2024
A+
A-

Batman Valiliği, il merkezinde broşür, pankart, gösteri yürüyüşlerinin yanı sıra eylemlere katılmak için il dışından gelecek olanların şehre giriş çıkışlarının bu ayın 16’sına kadar izne bağlandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “İlimizde milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, temel hak ve özgürlükler ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin ve genel asayişin korunması ile şiddet olaylarının yaygınlaşmasının önlenmesi amacıyla;

El ilanı sticker, broşür vb. dağıtılması, afiş ve pankart asılması vb. etkinliklerin ve ilimiz genelinde yapılacak olan eylem ve etkinliklere katılmak amacıyla toplu olarak ilimiz dışından gelecek olan şahıslar ile il merkezi ve ilçeler arası toplu olarak giriş çıkışların Batman il Merkezi ve İlçeler dahil olmak üzere, tüm il sınırları içerisinde 9 Şubat tarihinden geçerli 16 Şubat tarihi de dahil olmak üzere 8 gün süre ile Batman il sınırları içerisinde etkinliklerin izne bağlanmasına kararı alınmıştır” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.