EŞ BAŞKAN SÖNÜK “HALKIN ONAYLAMADIĞI HİÇBİR İŞİ YAPMAYACAĞIZ”

Belediye çalışmalarını planlamak, izlenecek politikaları belirlemek, halkın görüş ve önerilerini almak için halk buluşmaları gerçekleştiren Belediye Eş başkanı Gülistan Sönük; il yönetimi, meclis üyeleri ve birim amirleriyle birlikte halkla buluşmaya devam ediyor.

EŞ BAŞKAN SÖNÜK “HALKIN ONAYLAMADIĞI HİÇBİR İŞİ YAPMAYACAĞIZ”
Yayınlama: 10.05.2024
A+
A-

Sofi Özdemir Taziye Evinde gerçekleştirilen ikinci halk buluşmasına yoğun katılım gösteren mahalle sakinleri ve vatandaşların sorunlarını Eş Başkan Sönük’e iletme fırsatı buldu.

Taziye evini dolduran vatandaşlara yapılan çalışmalar ve geçilen süreç ile ilgili bilgiler aktaran Eş Başkan Sönük, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları içerecek stratejik planlamanın ana hatlarını belirlemek için halkla ortak bir paydaşta birleşme çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Halkın dilek, görüş ve önerilerini birinci planda tutacaklarını hatırlatan Eş Başkan Sönük “Şundan emin olmanızı istiyoruz. Halkımızın büyük teveccühü ile seçildiğimiz bu görevde bulunduğumuz sürece halkımızın onay vermediği hiçbir işi yapmayacağız. Planlamalarımızı ve çalışmalarımızı halkımızın talepleri ve önceliklerine göre belirleyeceğiz. Yapacağımız buluşmalarla, komisyonlarımızın ilettikleri ve belirledikleri önerilerle, muhtarlarımızdan gelecek görüş ve taleplerle oluşacak öncelikler halkın onayından sonra yaşama geçirilecektir. Halkımız mahallesinde hangi hizmeti öncelikli olarak görmek istiyorsa imkanlarımızı ona göre seferber edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.