DİN VE EĞİTİM HİZMETLERİ DİYANET’TE ELE ALINDI

Batman Vali Yardımcısı Ömer Sevgili, Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ve Şube Müdürü Ahmet Kalkan, Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş’u makamında ziyaret etti. Görüşmede Batman’da yürütülen eğitim projeleri, din hizmetleri ve kurumlar arası iş birliği ele alındı.

Yayınlama: 08.10.2026
A+
A-

Batman Vali Yardımcısı Ömer Sevgili, Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ve Şube Müdürü Ahmet Kalkan, Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş’u makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Durmuş ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyarette, Batman’da eğitim hizmetleri kapsamında yürütülen projeler, din hizmetleri faaliyetleri ve il genelindeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

HİZMETLERİN ETKİNLİĞİ VE İŞ BİRLİĞİ ELE ALINDI

Görüşmede din hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi, vatandaşlara sunulan hizmetlerin niteliğinin artırılması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, kabulü ve ilgisi dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş’a teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org