DEVA PARTİLİ EKMEN’DEN SEÇMENE ÇAĞRI

“LÜTFEN SANDIĞA KÜSMEYİN, DEMOKRATİK TERCİHİNİZİ YAPIN”

DEVA PARTİLİ EKMEN’DEN SEÇMENE ÇAĞRI
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

Saha çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, seçmene demokrasiye sahip çıkma çağrısında bulundu.

Tarihin en yüksek katılımlı seçiminin ardından düşük katılımlı bir seçime doğru gittiğimize dair bir kanaate vardığını belirten Ekmen, muhalif seçmende bezginlik ve genel gidişata tepki gördüğünü ifade etti.

Seçmenin sandığa gidip demokrasiye sahip çıkması gerektiğini söyleyen Ekmen “Ülkemize sahip çıkmak için elimizde siyasetten başka bir argüman yok. Vatandaş olarak o oy pusulasından daha kıymetli ve daha etkili bir aracımız yok. Hepimiz sandığa gideceğiz ve inandığımız değerlere en yakın muhalif partilerden birine oy vereceğiz. Bunun başka bir çaresi yok. Sandığa katılım düştüğünde iktidarın oyunun oransal olarak artacağını bilmemiz gerekiyor. Eğer yaşanan ekonomik ve siyasal krizlerden rahatsız oluyorsanız lütfen sorumluluğumuzun bilincine varıp sandığa küsmeyelim ve demokratik tercihimizi en güzel şekilde kullanalım. Sizi Deva Partisi ve Genel başkanı Sayın Ali Babacan’ın siyasetteki sesini, soluğunu kuvvetlendirmeye ve önümüzdeki dönemde bir umut olmak için bizlere güç vermeye davet ediyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.