ZORLU VİRAJ!

TPAO Batman Petrolspor, Cumartesi günü 14.00’te konuk olacağı Bulvarspor hazırlıklarını tamamladı.

ZORLU VİRAJ!
Yayınlama: 15.03.2024
Düzenleme: 14.03.2024 15:41
A+
A-

TFF. 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden ve şampiyonluk mücadelesi veren TPAO Batman Petrolspor, İstanbul temsilcisi Bulvarspor’a konuk olacak.

Cumartesi günü Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadında 14.00’te oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz İstanbul’a hareket etti. Ligde oynadığı 21 karşılaşmada 46 puan toplayarak bir maç eksiğine rağmen en yakın rakibinin 3 puan önünde liderliğini sürdüren temsilcimiz deplasmanda Bulvarspor’u mağlup edip liderliğini sürdürmek istiyor.

Efeler karşılaşması sonrası 1 günlük izinin ardından TPAO tesisleri ve Şehir stadında hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz deplasmandan 3 puan ile dönmek için mücadele edecek.

Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılarda cezalı futbolcu bulunmazken stoper Hamza Demir ise birkaç hafta daha sahalardan uzak kalacak.

BULVARSPOR-PETROLSPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK

TFF, YouTube kanalından yapılan test yayınlarının başarılı olması sonucu her hafta TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’den birer maç olarak canlı yayınlanan maç sayısı, TFF Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile 10’a çıkartıldı.

Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak hem zirveyi hem de alt sıraları yakından ilgilendiren Bulvarspor-Batman Petrolspor karşılaşması da TFF’nin youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.