YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI

Batman Üniversitesinde Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin başkanlığında bütün birim amirlerinin katılımıyla Yönetimi Gözden Geçirme toplantısı gerçekleştirildi.

YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Toplantı kapsamında; önceki yönetimi gözden geçirme toplantısında karar alınan faaliyetlerin durumu, kalite yönetim sistemi ile ilgili iç ve dış hususlardaki değişiklikler, müşteri memnuniyeti ve ilgili taraflardan gelen geri bildirimler, hedeflere erişme derecesi, düzeltici/iyileştirici faaliyetler, tetkik sonuçları, izleme ve ölçme sonuçları, dış tedarikçilerin performansı, kaynakların yeterliği, risk ve fırsatların belirlenmesi için gerçekleştirilen faaliyetlerin etkinliği, iyileştirme için fırsatlar ile gelecek planlamasına yönelik birim öngörüleri ele alındı.

İki gün süren toplantıda üniversitemiz birim amirleri ilgili konularda sunumlarını gerçekleştirerek bilgi alışverişinde bulundu. Yıl içerisinde çalışılması gereken hususlara yönelik kararların alındığı toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.