YENİ UYGULAMA MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Kozluk’ta taziyelerin sıcak çorba ikramı ile sınırlandırılması vatandaşları tarafından memnuniyetle karşılandı.

YENİ UYGULAMA MEMNUNİYETLE KARŞILANDI
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde Kozluk merkez, Bekirhan Beldesi, tüm köy ve mahalleler olmak üzere ilçeye bağlı tüm yerleşim yerlerinde taziye yemeği uygulamasının sıcak çorba ile sınırlandırılması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Cenaze sahiplerini maddi ve manevi anlamda zor duruma düşüren taziye yemeği uygulaması Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün koordinesinde İlçe ve Belde belediye başkanları, daire amirleri, kanaat önderleri, köy ve mahalle muhtarları ile yapılan toplantı sonrasında kaldırılarak sıcak çorba ikramı ile sınırlandırılmış ve yeni kurallar getirilmişti.

Alınan kararlar doğrultusunda yeni kararlar tüm ilçelerde uygulanmaya başladı. Karara destek veren muhtarlardan Kavakdibi Köyü muhtarı Veysi Bülbül vefat eden yengesi Tenzile Bülbül’ün taziyesinde sadece sıcak çorba ikramı yaparak taziye evlerine gelen yeni uygulamalardan dolayı Kaymakam Ekrem Güngör’e ve kararı alan tüm heyet üyelerine teşekkürlerini iletip, büyük bir külfete son verildiğini, alınan kararların çok doğru ve yerinde olduğunu dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.