VALİ CANALP’TAN YILBAŞI MESAİSİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 14. İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığını, Çocuk evleri sitesini, Eğitim ve Araştırma Hastanesini, İtfaiye çalışanlarını, Belediye temizlik personellerini, Karakol’da emniyet teşkilatını, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.

VALİ CANALP’TAN YILBAŞI MESAİSİ
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Albay Adem Taşkın ve eşi, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin ve eşi ile birlikte yılın son saatlerinde 14. İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığında vatani görevini yapan askerler ile akşam yemeğinde bir araya gelerek Üs Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç ve Mehmetçiğin yeni yılını kutladı.

Vali Canalp ve beraberindekiler, Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek site sakinleri ve çalışanlarının yeni yıllarını kutladı.

Daha sonra Batman Eğitim Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Nöbetçi hekim, çalışan ve hastaların yeni yılını kutlayarak, 2024 yılının sağlık ve esenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret edip nöbetçi hekim, çalışan ve hastaların yeni yılını kutlayıp, itfaiye çalışanlarını kutladı.

Yılın son saatlerinde şehrin temizliği ve halk sağlığı için görevlerinin başında olan Batman Belediyesi Temizlik İşleri personelinin yeni yılını kutlayan Vali Canalp, Şehit Hasan Gül Polis Merkezini, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret edip 2024 yılının sağlık ve esenlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.