VALİ CANALP, MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Olağan Meclis Toplantısı, Batman Valisi Ekrem Canalp’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi.

VALİ CANALP, MECLİS TOPLANTISINA KATILDI
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO)’nun Aylık Olağan Meclis Toplantısına katılarak, BATSO Meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda, Batman’ın ticaret ve sanayi alanındaki güncel konuları ele alındı. Vali Canalp, BATSO meclisiyle istişarede bulunarak, kentin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak adımları değerlendirdi.

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir; Petrol City AVM’nin önündeki yaya geçidinden kaynaklı yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ve geleceğe güzel bir gençlik kazandırmak için Madde Bağımlılarıyla mücadele için çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini ve yeni OSB’lerin parsel fiyatının yüksek olmasından kaynaklı iş insanlarının ciddi sorunlar yaşadığını dile getirdi.

BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci; Batman su sorununu, OSB’lerin alt yapı sorununu,  OSB yolundaki kazaların önüne geçilmesi, Yeni açılacak olan OSB’lerin hangi aşamada olduğu, Sanayileşme için yatırımcı teşviklerinin arttırılması gerektiğini maddeler halinde gündeme getirdi.

Vali Canalp ise; BATSO ile işbirliğini artırmaya yönelik kararlılığını vurguladığı belirtildi. Bu önemli buluşmanın, Batman’ın ekonomik ve ticari potansiyelini daha da güçlendirmeye yönelik atılan adımların bir yansıması olduğu ifade etti. Katılımlarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Vali Canalp’a BATSO plaketi takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.