VALİ CANALP “BATMAN TÜRKİYE’YE MODEL OLACAK”

Batman Valisi ve Belediyesi Ekrem Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayarak, ilimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

VALİ CANALP “BATMAN TÜRKİYE’YE MODEL OLACAK”
Yayınlama: 12.01.2024
A+
A-

Kahvaltından sonra basın çalışanları ile bir süre sohbet eden Batman Valisi ve Belediyesi Ekrem Canalp “Bugün hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hem de İdareciler Günü. İdareciler ile gazetecilerin aynı günü beraber kutlamaları bizim için gerçekten çok anlamlı. Artık Batman’da gelenekselleşmiştir, 10 Ocak’ta gazetecilerle bir araya geliriz. Bu tür toplantıların anlamı meslek mensuplarının, meslek dayanışmasını artırmaktır. Bugün burada bu meslek dayanışmasını yaşamak işitiyoruz.

Şehrimizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesine katkı sağlayan siz değerli basın mensuplarımızın üstlenmiş olduğu sorumluluk, fedakârlık ve emek bizler açısından çok değerlidir.  Bu sebeple hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

VALİ CANALP’TAN GAZETECİLERE MÜJDE

İlimizde yapılması planlan Batman Sivil Toplum Merkezi’nde (STM Batman) basın derneklerine de ofis tahsis edeceğinin müjdesini veren Vali Canalp “Batman Türkiye’ye model olacak diyoruz. Türkiye’ye model olacak bir başka projemiz, STM Batman olacak. Toplum yararına ve müstakil olarak faaliyet yürütün tüm STK’lar ve basın dernekleri, muhtarlık dernekleri ve belli odaların da yer alacağı ortak bir merkez inşa edeceğiz. Bu merkez içerisinde; ortak kullanım alanları, konferans salonu, derslikler ve kafeterya olacak ayrıca her bir derneğin de kendisine ait bir ofisi yer alacak. Bugün bu projenin ihalesi yapılıyor. Şubat ayının ortalarına doğru da hep beraber STM’nin temelini atarız” diye konuştu.

Sohbet havasında gerçekleşen programda Vali Canalp, çalışma hayatına dair anılarını gazetecilerle paylaşırken, gazeteciler de meslek hayatlarında iz bırakın anılarını anlattı.

Programın sonunda gazeteciler tarafından günün anısına Vali Canalp, kendisinin bir mahalle ziyaretinden çocuklarla çekilen bir resminin halı üzerine işlenerek yapılan bir tablo ile filografi tekniği yapılan tablo hediye edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.