VALİ CANALP “BATMAN BÜYÜKŞEHİR OLACAK”

İlimizde, tüm paydaşlara açık hibe programlarını aktarmak ve yapılan ve yapılması planlanan bütün projelerde koordinasyon ile eşgüdümü sağlamak amacıyla Batman Valiliği bünyesinde oluşturulan ‘Projeler koordinasyon Merkezi’nin açılışı Vali ve Belediye Başkan Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

VALİ CANALP “BATMAN BÜYÜKŞEHİR OLACAK”
Yayınlama: 07.01.2024
A+
A-

Sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak fikirler üretilmesi ve bu fikirlerin projeye dönüştürülmesinin amaçlandığı çalışmaların yürütüleceği proje ofisini gezen Vali Canalp, yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.

NASIROĞLU “BU ŞEHİR YATIRIMCI DOSTU BİR İL OLACAKTIR”

Proje ofisinin açılışında konuşan Milletvekili Nasıroğlu Batman’ın biriken bazı sorunlarının çözümü için tüm kurumlarımızın canla başla çalıştığını belirterek “Batman’ın sorunlarını çözecek bir anlayış var. Her alanda Batman’ı daha iyiye götürüyoruz. Batman’da artık büyükşehir oluşturuyoruz. Bu şehir yatırımcı dostu bir il olacaktır. Yatırımcı burayı gördükten sonra ‘iyi ki buraya geldim’ diyecek. Bizler Batman’ın hizmetkarı olacağız. Toplumun her hanesine de dokunacağız” dedi.

VALİ CANALP “BATMAN BÜYÜKŞEHİR OLACAK”

Daha sonra Projeler koordinasyon Merkezi bünyesinde yürütülecek çalışmalara ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ekrem Canalp “Bizim bir sözümüz var. Batman Büyükşehir olacak, Büyükşehir olmak demek yaptığınız her işinizde, bakış açınızın da hayat perspektifinizi de büyük olması gerektiğini, bu aynı zamanda yaptığınız işlerin de projelerinizin büyük olmasını gerektiriyor.  Bugün burada açmış olduğumuz bu merkez Batman’da yapılacak olan bundan sonraki büyük projelerin koordinasyon merkezi olacak. Merkez aynı zamanda hem kendisi proje hazırlayacak, hem de projeleri takip eden kurumların da proje yapma kültürünü, kapasitesini artıran bir merkez olacak. Bütün kamu kurumlarımıza buradan biz hem proje yapma noktasında hem de yapılan projelerin takibi noktasında destek olacağız. Bu süreçte Batman’a yatırım yapmış olan yatırımcılarımızın da işlerini kolaylaştıracak belli fonksiyonları burasıyla entegre olarak ortaya koyacak bir merkez olacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.