UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KURTARAN’A ZİYARET

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Belde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret ettiler.

UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KURTARAN’A ZİYARET
Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ziyaretleri kapsamında Okul Müdürü Nizamettin Demir ve öğretmenleri refakatinde ziyarete gelen Belde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini konuk etti.

Ziyaret, Okul Müdürü Nizamettin Demir ve öğretmenlerin eşliğinde gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenlerden özel öğrencilerin eğitim süreçleri hakkında detaylı bilgi aldı ve öğrencilerle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Özel eğitim öğrencileri de ders etkinlikleri kapsamınsa yaptıkları tabloyu İl Müdürü Kurtaran’a hediye ettiler. İl Müdürü Kurtaran’da özel eğitim öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdi. Gerçekleşen ziyarete Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Engelliler Haftası kapsamında yapılan bu tür ziyaretlerin ve etkinliklerin, toplumda farkındalık oluşturmak açısından büyük öneme sahip olduğunu belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, özel eğitim öğrencilerinin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak, onların eğitimine ve gelişimine katkıda bulunmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.