UÇAR “KAYBEDECEK BİR GÜNÜMÜZ YOK”

Yeni yatırımcıların bölgeye gelmesi için girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Saadet Partisi Sason Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar “Gün geçtikçe daha da güçleniyoruz” dedi.

UÇAR “KAYBEDECEK BİR GÜNÜMÜZ YOK”
Yayınlama: 21.03.2024
A+
A-

Belediye Başkan Adayı Cuma Uçar “Uzun istişareler ve değerlendirmeler sonucunda bölge halkımız tekrar siyasete girmemi istedi. Bizlerde gösterilen büyük desteğin ardından hizmet etmek için aday olduk. Batıya göçü durdurmak için iş insanlarımızı, kurumsal firmaları ve yeni iş sahalarının açılması için öncülük edeceğiz. Çünkü huzurun ve mutluluğun anahtarı insanlarımızın istihdam edilmesidir. Sason ilçemiz için her şeyin güzelini düşünüp, hayata geçireceğiz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından belediye hizmetlerinin yanı sıra, turizm faaliyetlerine ve istihdam projelerine de ağırlık vereceklerini söyledi.

Uçar “Sason ilçemiz için her şeyin güzelini düşünüp, hayata geçireceğiz. Onun için 31 Mart yerel seçimlerinde başarıya ulaşmak ve seçimden sonra hizmet etmek için bütün sevenlerimizi sahada çalışmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Uçar, “Kardeşçe birliktelik çağrımıza kayıtsız kalmayıp kucaklaşmaya dahil olan, öncelikle mevcut Belediye Başkanımız Sn. Şafi Yavuz başta olmak üzere Engin Yavuz ve tüm destekçilerine, bütün bileşenlerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.