TURAN “TAKSİCİ ESNAFLARI MAĞDUR DURUMDA”

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, uzun zamandan bu yana taksici esnaflarının yapılmayan zam nedeniyle, ciddi anlamda mağdur olduğunu söyledi.

TURAN “TAKSİCİ ESNAFLARI MAĞDUR DURUMDA”
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-

Taksici esnafları için belirlenen fiyat döneminde 18 TL iken, şimdi 45 TL’ye yükselmiş diyen Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan “Taksici esnaflarımız gibi şehir içi toplu taşıma minibüslerimizin zam talebi her gün bizlere geliyor. Yetkili merciler gerekli resmi yazışmaları Batman Belediyesiyle yapmış. Belediyenin vereceği zam kararını sabırsızlıkla bekliyorlar. Böyle devam ederse hem şehir içi, hem de taksici esnafımız kontak kapatmak zorunda kalacak. Taksici esnaflarımızın ayakta kalması zorlaştı.

Çünkü 2 kattan fazla artan akaryakıt fiyatlarının yanı sıra, aracın bakımı, kaskosu, sigortası, vergisi, şoförlerin maaşları, SGK ödemeleri, yemek ve birçok ihtiyaçlar karşılanamaz duruma geldi. Çok sayıda araç sahibi araçlarını çekmeye bile hazırlanıyor. Sayın Belediye Başkanımız Gülistan Sönük ve belediye Meclis üyelerimizin konuyu hassasiyetle olumlu bir şekilde sonuçlandırmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.