TİM KOMUTANLARIYLA KAHVALTI

Sason Kaymakamı Murat Mete, Güvenlik Korucuları Tim Komutanları ile Kahvaltı programında biraraya geldi.

TİM KOMUTANLARIYLA KAHVALTI
Yayınlama: 14.02.2024
A+
A-

Sason Kaymakamı Murat Mete, İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde Güvenlik Korucuları tim komutanları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin arttırılmasının amaçlandığı; hoşsohbet ve muhabbet ortamında geçen kahvaltı programında; Güvenlik Korucularımızın talep ve ihtiyaçları tim komutanları tarafından dile getirildi, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçim ile ilgili güvenlik tedbirleri konuları ele alındı.

Kaymakam Mete programda “Güvenlik korucularımız yıllardan beri süre gelen terörle mücaadele hikayelerine hepimiz şahitlik ettik. Atalarımızdan kalan bu kutsal görevi büyük bir sorumluluk bilinci ile icra eden korucularımıza desteğimiz ve güvenimiz tamdır. İlçemizin zorlu arazi şartlarına rağmen gece gündüz görevlerini sürdüren korucularımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı programına Kaymakam Murat Mete’nin yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Murat Binbaşı Madenüs, Jandarma Komando Tabur Komutanı Binbaşı Ali Arlı ve İlçe Emniyet Amiri Başkomser Mustafa Yavuzkan ve karakol komutanlarımız katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.