TASARIM VE BECERİ ATÖLYELERİNE ZİYARET

Batman Valisi Ekrem Canalp’ın destekleri Kaymakam Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda ilçede kurulumu tamamlanan 7 Adet ‘Tasarım ve Beceri Atölyesi’ yerinde incelendi.

TASARIM VE BECERİ ATÖLYELERİNE ZİYARET
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Kozluk Kaymakam Ekrem Güngör, Hürriyet İlk/Ortaokulu, Şehit Şenay Aybüke Yalçın Fen Lisesi ve Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerin tasarlama ve uygulama becerilerini geliştirerek bilim, sanat, spor ve kültür odaklı etkinlikler sunan tasarım ve beceri atölyelerinde incelemelerde bulundu.

Atölyeleri gezdikten sonra okullardaki öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Güngör, atölyelerde yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin eğlenerek öğrendiği, yaratıcı düşünme, problem çözme gibi yeteneklerinin geliştiği ortamları onlara sunmaktan mutluluk duyduklarını  belirtti. Güngör atölyelerin yapımına desteklerinden dolayı Vali Ekrem Canalp’e ve emeği geçen tüm idarecilerimize teşekkür dileklerini iletti.

Tasarım ve Beceri Atölyeleri ziyareti esnasında Kaymakam Ekrem Güngör’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim eşlik etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.