SOFT CUP’TA GERİ SAYIM BAŞLADI

27 Mayıs – 02 Haziran 2024 tarihleri arasında Soft Ambalaj ve Fikirzen Reklam Ajansı tarafından düzenlenecek olan ikinci Soft Cup Tenis Turnuvası için geri sayım başladı.

SOFT CUP’TA GERİ SAYIM BAŞLADI
Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve Batman’daki tenis tutkunlarını bir araya getiren bu etkinlik, bu yıl daha da heyecanlı ve coşkulu olacak.

Turnuva, Batman TPAO tenis kortlarında düzenlenecek ve tenis tutkunlarını minikler, küçükler, gençler, erkekler A ve B kategorileri ile kadınlar A ve B kategorilerinde bir araya getirecek. Geçen yıl olduğu gibi, her yaş ve beceri seviyesinden tenisçi bu muhteşem etkinliğe katılabilecek. Bu yıl turnuvaya 400’e yakın katılımcının başvurması bekleniyor.

Birçok seçkin sponsorun desteğiyle gerçekleşecek olan turnuva hakkında konuşan Turnuva Koordinatörü Cemal Kaya “Soft Ambalaj Tenis Cup’un ikinci yılında da amacımız yine tenis severleri bir araya getirmek, yeni dostluklar kurmak ve tenis tutkusunu paylaşmak. Bu etkinlik, Batman ve çevresindeki tenis yeteneklerini desteklemek, sporculara fırsatlar sunmak ve tenisin yaygınlaşmasına katkı sağlamak için özel olarak düzenleniyor. Bu etkinlik, ilerleyen yıllarda da Batman’da tenis sporunun gelişimine önemli katkılar sağlamaya devam edecek. Soft Cup’un ikinci yılına özel olarak hazırlanan turnuva, katılımcılarına unutulmaz bir tenis deneyimi yaşatacak” dedi.

Başvurular turnuvanın resmi web sitesi www.softcup.com.tr‘den yapılabiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.