SKORA DEĞİL HAKEMLERE YENİLDİ

Batman Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Basketbol ligi yarı final 1. maçında Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü çok çekişmeli geçen maçta sahada iyi bir performans sağlamasına rağmen uzatma periyodunda 71-70′ lik skorla mağlup oldu.

SKORA DEĞİL HAKEMLERE YENİLDİ
Yayınlama: 01.04.2024
A+
A-

Türkiye Basketbol Federasyonu yarı final 1. maçında Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı,  Şirinevler Spor Salonunda yapılan müsabakada Beta Enerji Adana Engelliler Spor Kulübüyle karşılaştı.

Baştan sona iyi bir mücadele sergileyen Batman ekibi 2. periyot 25-32 Batman ekibin lehine sonuçlandı. 3 ve 4 periyotlarda güzel bir oyun sergileyen Batman ekibi sahadan 62-62’lik beraberlik sonuçla bitti. Uzatma periyotlarında 71- 70’lik skorla mağlup oldu. Uzatma periyodunda 69- 70 bitirmesine rağmen hakemler ev sahibi Adana lehine 2 sayı verince, Batman ekibi sahadan 71-70’lik skorla mağlup ayrıldı.

Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini,  bu maçta iyi bir performans sergilediklerini belirten kulüp yönetimi “Bugün saysal olarak yenilmiş olabiliriz ama sahadaki üstünün mücadelenizden dolayı tüm oyuncularımızı teker teker tebrik ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.