SİZE GÜVENİYORUZ!

TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren TPAO Batman Petrolspor, ligin son karşılaşması için Manisa’ya hareket etti.

SİZE GÜVENİYORUZ!
Yayınlama: 25.04.2024
Düzenleme: 25.04.2024 01:09
A+
A-

17 haftadır liderlik koltuğunda oturan TPAO Batman Petrolspor, Cumartesi günü 15.00’te Turgutluspor’a konuk olacak. Temsilcimiz 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan ederek 2. Lige yükselecek. Hafta içi Şehir stadı ve TPAO tesislerinde tam kadro hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz Turgutlu deplasmanı için Manisa’ya hareket etti.

Tek hedef’in 3 puan olduğu karşılaşma Cumartesi 15.00’te Turgutlu 7 Eylül Stadında oynanacak.

EYNESİL MAÇA ÇIKMAYACAK!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ligin son haftasında kendi evinde Elazığspor’u konuk edecek olan Eynesil Belediyespor, maça çıkmama kararı aldı. Şampiyon olacak takımı belirleme ihtimali olan müsabakaya çıkmama kararı alan Eynesil Belediyespor, spor camiasından da tepki aldı.

Eynesil Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Göleli “Yönetim Kurulumuzun aldığı karar sonucu cumartesi günü oynamamız gereken Elazığspor karşılaşmasına matematiksel olarak ligde kalma ihtimalimiz olmadığı için çıkmama kararı aldık. Bugünden itibaren takımımız için yeni sezon planlamasını yaparak çalışmaya başlayacağız” dedi.

CANLI YAYINLANACAK

TPAO Batman Petrolspor, ligin son maçında deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacak olan Batman Petrolspor, maçı TFF Youtube kanalından canlı yayınlanacağı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.