SERACILARI DİNLEDİ

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçileri ziyaret etti.

SERACILARI DİNLEDİ
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Balpınar beldesine bağlı Sêgirkan köyünde seracılık yapan çiftçiler ile bir araya geldi.

Seralarda yetiştirilen mahsulleri inceleyen Milletvekili Ramanlı, çiftçilere yetiştirdikleri ürünler hakkında hasbihal ederek, ürünlerin halka ulaşmasında verdikleri emeklerin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Milletvekili Ramanlı, sera ziyaretlerinden sonra çiftçilerin hazırladığı kahvaltıda çiftçiler ile birlikte kahvaltı yaptı.

Seracılık yapan çiftçilerin karşılaştıkları sorunları dinleyen Milletvekili Ramanlı, çiftçilerin kooperatif kurmaları ve işlerini büyüterek istihdam alanlarını arttırmaları konularında fikir alışverişinde bulun ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.

Milletvekili Ramanlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bugün Sêgirkan Köyü seralarını ziyaret ettik. Sera sahipleri ile kahvaltı yaptık. Tarımın nitelikli bir şekilde yapılması, tarım yapılırken toprağın da muhafaza edilmesi önemlidir. Nitelikli tarım yaparak toprağı muhafaza eden, kazancını alın teri ile topraktan elde eden tüm çiftçilerimize bereketli hasat dönemi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sêgirkan köyü ziyaretinde Ramanlı’ya HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.