“SADECE OY DEĞİL, GÖNÜLLER ALMAYA GELDİK”

Vatandaşlarla buluşmak, bir araya gelmek için yoğun mesai harcayan Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, düzenledikleri iftar programında konuştu.

“SADECE OY DEĞİL, GÖNÜLLER ALMAYA GELDİK”
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

Beşevler ve Hilal Mahallesi’nde 3.sü organize edilen iftar programında aday ve teşkilatıyla yine halkın arasında olan Başkan Çetin, vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Ayrıca, Başkan Çetin’in bizzat elleriyle halka servis yaparken gösterdiği tevazu da gözlerden kaçmadı.

“BİR PARÇA TEVAZU, EN KÜSKÜN KALPLERİN DAHİ KIRGINLIĞINI ALIR”

Tüm yaptıklarının evvela, insanları kazanma gayesi güttüğünü dile getiren Çetin, bu halkın yüzündeki tebessümü gördükçe daha da güçlendiklerini de belirtti. İnsanların muhabbetlerini gözlerinden okuduğunu vurgulayan Başkan Çetin “Uzaktan değil, hep yanı başlarında olacak ve daima gözlerinin içine bakacağız. Ta ki önemsendiklerini anlatabilinceye kadar. Dostun evi gönüllerdir. Biz de bu kadim insanların dostuyuz. Bu yüzden de sadece oy değil, gönüller almaya geldik” dedi.

Aynı zamanda kamuoyuna, iftar programlarının seçimden sonraki hafta da devam edeceği bilgisi, Batman İl Teşkilatı tarafından bir kez daha yinelendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.