REKTÖR DEMİR, ÖĞRENCİLERİ MAÇA DAVET ETTİ

Batman Üniversitesi, Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri ve idarecileri ve Batman Engelliler Spor Kulübü yönetimi ve sporcular ile bir araya geldiler.

REKTÖR DEMİR, ÖĞRENCİLERİ MAÇA DAVET ETTİ
Yayınlama: 05.04.2024
Düzenleme: 05.04.2024 12:43
A+
A-

Batı Raman Kampüsündeki kapalı spor salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Batman Engelliler Spor kulübü Başkanı Abdulkadir Tatlı yaptığı konuşmada “Batman Engelliler Spor Kulübü Yönetimi olarak Kulübümüzün farkındalığını arttırmak adına Batman Üniversitesine konuk olduk. Engelli basketbol Spor kulübü misyonumuzu anlatıp engelli bireylerin yaşam arzusu ile neleri başarabildiğini anlattık. Yaşanabilir kamusal alanların önemi anlatıldı.

Türkiye birinci ligi 2023-2024 Sezonunu üçüncülükle bitiren takımız Play off yükselme maçı çeyrek final maşında izmiri eleyip Yarı Finalde Beta enerji Adana Spor kulübü ile karşılaştığını 06.04.2024 Cumartesi günüde kendi sahamıza da oynanacak olan Yarı Final ikinci maçına Üniversitemizin Rektörü Prof Dr İdris Demir, değerli hocalarımla sevgili öğrencilerimizi maçımıza desteğe davet ettik. Süper lige çıkan takımımızın bu başarıyı elde etmesi durumunda Şehrimizde dalgalanacak Süper Lig bayrağının getireceği Katma değerin önemi dile getirildi.  Rektörümüz İdris beyefendi Üniversitemizin bir birinden değerli öğretim üyeleri ile inanılmaz bir enerjiye sahip öğrencilerimizin sıcak misafirperverliği için teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Üniversite Rektörü Prof Dr İdris Demir “Batman Üniversitesi olarak elimizden geldiği kadar basketbolcu kardeşlerimize, basketbol takımımıza  destek olmak istiyoruz. Batman Engelliler Spor Kulübü ve Adana Engelliler Spor Kulübü arasındaki maç  Cumartesi günü saat 13.00’te 19 Mayıs Spor Salonunda yapılacak. Burada oynanacak basketbol maçına bir vatandaşlık görevi, bir hemşerilik görevini ifa etme anlamında herkesi maça davet ediyoruz. Bu çağrımız hem istek hem de rica. Batman’a, evlatlarımıza, aslında meslektaşlarımıza, işte sizin gibi sporla iştigal eden, sizin imkanlarınıza sahip olamamış arkadaşlarınıza, meslektaşlarınıza vereceğiniz destek çok anlamlı  olacaktır. Bunu cok önemsiyoruz. Eğer programlarımız müsait olursa kendilerini burada da bir gösteri macına davet edeceğiz.  Sizden bu kıpır kıpır enerjinizi, bu yerinde duramayan, kabına sığamayan yaklaşımınızı, bizatihi aktif ve etkili şekilde Cumartesi günü saat 13.00’te spor salonunda bekliyoruz. Üniversitemizi kendi meslektaşlarınıza destek olarak çok güzel bir şekilde destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.