REKTÖR DEMİR, EĞİTİM TOPLANTISI’NA KATILDI

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen Genel İstişare ve Eğitim Toplantısı’na katılarak, sınav süreçleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

REKTÖR DEMİR, EĞİTİM TOPLANTISI’NA KATILDI
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

Antalya’da gerçekleşen toplantı, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ile ÖSYM Sınav Hizmetleri Dairesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kesgin’in sunumlarıyla gerçekleşti.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ve Sınav Hizmetleri Dairesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Keskin, ÖSYM’nin 50. yılında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler sunarak, sınavların güvenilir, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesine odaklanan çeşitli eğitim ve istişareleri paylaştılar.

Toplantı, sınav süreçlerinde yaşanan sorunları çözme, daha etkili stratejiler geliştirme ve süreçlerdeki iyileştirmeleri ele alma amacını taşıdı. Katılımcılara yapılan belge takdimi ile sona eren toplantı, üniversite temsilcilerinin ÖSYM’nin sınav sistemi üzerine görüşlerini paylaşma ve bilgi alışverişi yapma fırsatı sağlayarak, Türkiye genelinde eğitim süreçlerinin daha da güçlenmesine katkı sağlamış oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.