RAMANLI’DAN DİŞ HEKİMİ KARATAŞ’A ‘TEŞEKKÜR PLAKETİ’

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, mesaisi dışında çocuklara gönüllü olarak diş sağlığı eğitimi veren Diş Hekimi Ahmet Karataş’ı ziyaret ederek, özverili davranışından dolayı ‘teşekkür plaketi’ verdi.

RAMANLI’DAN DİŞ HEKİMİ KARATAŞ’A ‘TEŞEKKÜR PLAKETİ’
Yayınlama: 26.01.2024
A+
A-

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Hürriyet Semt Polikliniği’nde mesai dışında çocuklara gönüllü olarak diş sağlığı eğitimi veren Diş Hekimi Ahmet Karataş’ı ziyaret etti.

Milletvekili Ramanlı, Diş Hekimi Karataş’ın çocuklara yönelik yaptığı diş sağlığı eğitimi çalışmaları ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Ziyaret sırasında, Diş Hekimi Karataş’ın çocuklara yönelik eğitim çalışmalarının toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığı ve bu tür örnek girişimlerin desteklenmesi gerektiğini vurgulandı.

Milletvekili Ramanlı ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Bugün, çok anlamlı bir ziyareti gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisine tahsis edilmiş kliniğinde sadece hasta bakmakla kalmayıp, şehrin kenar mahallelerinde çocuklara diş sağlığı eğitimi veren, vaktini memleketimizin çocuklarına da ayıran Diş Hekimi Sayın Ahmet Karataş’ı ziyaret ettik. Bu fedakarlığından dolayı kendisine teşekkür etmek istedik ve kendisine plaket takdim ettik. Ayrıca, bu olanakları sağlayan ve destekleyen diş hastanemizin başhekimi Sayın Masum Ekinci’ye de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Ramanlı’nın ziyaretine, Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Masum Ekinci ve HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.