RAMANLI “HER SORUNU ÇÖZECEK GÜCE SAHİBİZ”

Hüda Par Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyet gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak gündeme dair açıklamalarda bulundular.

RAMANLI “HER SORUNU ÇÖZECEK GÜCE SAHİBİZ”
Yayınlama: 19.02.2024
A+
A-

Gazetemiz Sahibi Mansur Obut’u çalışma ofisinde ziyaret eden Milletvekili Serkan Ramanlı, toplum olarak güç birliği yapmaları halinde çözemeyecekleri hiçbir sorun olmayacağını söyledi.

Ramanlı “Biz halkımızın sorunlarını, ne istediklerini, nelerin yapılması gerektiğini, çözüm ve önerilerin neler olduğunu biliyoruz. Burada amacımız Batmanı ve Batman halkını müreffeh bir seviyeye ulaştırmanın yolunun güç birliği yaparak, ortak aklı harekete geçirerek ve toplumun her kademesini kucaklayarak çözebileceğimize inanıyoruz.

Bu bağlamda da yerel yönetimlerin önemi ve rolü gerçekten de büyük önem arz ediyor. Halkımız teveccüh ederde belediyeyi bize emanet etmeleri halinde göreceksiniz Batmanımızın temel sorunlarına hızlı çözümler getirerek ilimizi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

“RÜŞVET ALANDA, VEREN DE MEL’UN’DUR…”

Rahmetli Salih Gök döneminde belediye girişine astırdığı Rüşvet alanda, verende Mel’un’dur sözünü tekrar belediyeye asacaklarını belirten Hüda Par Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı “Bizim olduğumuz yerde rüşvet olmaz. Alavare dalavere olmaz. Paranın gücüne güvenerek gayri meşru işler olmaz.

Allah nasip ederde halkımızın desteğiyle belediyeyi kazanırsak eğer, bizim en büyük kıstasımız adalet olacak, hakkaniyet olacak, liyakat olacak” dedi.

“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE VE SOKAK HAYVANLARINA ÇÖZÜM BULMAK ZORUNDAYIZ”

Batman’ın temel sorunlarının yanı sıra özellikle uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere başıboş sokak hayvanlarına ciddi çözümler üreteceklerinin altını çizen Serkan Ramanlı, metruk binaların acilen yıkılacağını sözlerine ekledi.

“SEÇİME SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Hüda Par Batman İl Başkanı Davut Şahin, 31 Mart yerel seçimlerine sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirterek “Öncelikle seçimin sağduyulu bir biçimde ve centilmence geçmesini temenni ediyoruz. Biz parti olarak tüm detayları düşünerek hazırlıklarımızı yaptık.

Allah’ın izni ve halkımızın da desteğiyle seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Sahada gerçekten halkımızdan çok ciddi teveccüh görüyoruz. Rabb’im çıktığımız bu mücadelede bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.