RAMANLI “HALKIMIZIN TAMAMI BAŞIMIZIN TACIDIR”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, günün ilk saatlerini halka ayırarak, il binasında halkın talep ve sıkıntılarına ortak oldu.

RAMANLI “HALKIMIZIN TAMAMI BAŞIMIZIN TACIDIR”
Yayınlama: 02.03.2024
A+
A-

HÜDA PAR İl binasında halkın talep ve sorunlarını dinleyen HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, halkın taleplerini dinlemenin görevi olduğunu ve halkın tamamının başlarının tacı olduğunu kaydetti.

Halk buluşmasında HÜDA PAR İl binasına gelen halkın sorun ve taleplerini dinleyen Ramanlı “Bizim Bugün öğlene kadar seçim çalışmalarına ara verdik. Vekillik görevimiz gereği halkımızın taleplerini dinledik. Kapımızı çalan halkımızın tamamı başımızın tacıdır ve elimizden geldiği müddetçe onların derdiyle dertlenmek zorundayız” dedi.

“BATMAN ÖNEMLİ BİR SİYASETÇİSİNİ KAYBETTİ”

Ramanlı, vefat eden 1984-1994 Batman Belediye Başkanı 20., 21. ve 26. dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin cenaze namazına ve defin merasimine iştirak etti.

Cenazeye havalimanından alınmasından itibaren eşlik eden Ramanlı, Asri Mezarlıkta yıkanmasının ardından aile mezarlığında düzenlenen defin işlemine merasimine katıldı.

Merhum Hamidi ile ilgili yayımladığı mesajında, Batman’ın önemli bir siyasetçisini kaybettiğini belirten Ramanlı, Merhum Hamidi ile fotoğrafını paylaştığı mesajında şunları kaydetti:

“Batman’ımızın önemli bir siyasetçisi Ataullah Hamidi abimizin vefat haberini teessürle öğrendik. Rabbim ailesine sabırlar versin. Kendisine rahmetiyle muamele etsin.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.