RAMANLI “BATMAN, HİZMETE MUHTAÇ BİR KENTTİR”

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu ve HÜDAPAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı’nın katılımıyla ‘Seçim Mitingi’ düzenledi.

RAMANLI “BATMAN, HİZMETE MUHTAÇ BİR KENTTİR”
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Kültür Mahallesindeki Kültür Camii yanında gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslenen HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı “İnşallah sadece bu sefer HÜDA PAR değil, her zaman HÜDA PAR inşallah. Kimse bizim kardeşliğimizi bozamayacak, kimse birbirimize olan sevgimizi baltalamayacak, kimse birliğimizi yok edemeyecek.

31 Mart’ta inşallah hayattan tat alacağız, kardeşliğimizden tat alacağız, birlikteliğimizden tat alacağız. Batman, ziyadesiyle hizmete muhtaç bir kenttir. Biz irademizi elimize alacağız. Biz ne Ankara’nın kayyımından ne de Kandil’in kayyımından razıyız. Biz irademizin sahibiyiz. İrademizi her kim elimizden alırsa bize hizmet etsin” dedi.

“İŞTE SİZE HİZMET EDECEK VE ANADİLİNİ SAVUNACAK ADAY”

Daha sonra kürsüye gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu “Kardeşlerim! İşte oy vereceğiniz gün, destek vereceğiniz gün bugündür, bu adamdır. Hizmet edecek, ana diline sahip çıkacak Kürt işte budur. Sizden biridir. Derdinizle dertlenecek, hizmeti şeref sayan, ithal olmayan kardeşiniz Serkan Ramanlı. Birilerinin Kürt halkına siyaset olarak gösterdiği şey Türk soluna hizmetten başka bir şey değildir. Kürtleri birbirine düşmanlaştıran siyaset fayda getirmez. Marjinal Türk soluna hizmet edenlere Kürt gençlerini yedirmeyiz. İnsanlar açlıktan ölüyor. Ben insanım diyen kimse buna kayıtsız kalmamalı. Dünya halkları ayakta ama yönetimler seyirci. İşte size hizmet edecek ve Anadilini savunacak aday. Belediyelerin fonksiyonları hizmettir” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.