POLİSLER İFTARDA AĞIRLANDI

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kozluk Kaymakamlığı ev sahipliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce iftar programı düzenlendi.

POLİSLER İFTARDA AĞIRLANDI
Yayınlama: 06.04.2024
A+
A-

İftar programında Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, İlçe Emniyet Teşkilatına hitaben;

“Kıymetli mesai arkadaşlarım, öncelikle polis teşkilatımızın 179. yılı kutlu olsun. Ülkemizin, milletimizin, vatandaşımızın huzuru ve güveni sağlayan polis teşkilatımız devletimizin yaklaşık iki asırdır teminatıdır. Polislerimiz; salgında, yangında, depremde, selde,  diğer her türlü afette, suç ve suçluyla mücadelede  ve  terörle mücadele, kamu düzeni ve kamu güvenliğini sağlamak için en  önde mücadele eden  teşkilatımızdır. Özellikle son yıllarda bunu bariz şekilde çok yakından gördük. Emniyet Teşkilatımız bizim için ve bu ülke için, bayrak demek, millet demek, vatan ve devlet demektir. Gece gündüz demeden mesai meftumu gözetmeksizin gösterdiğiniz çalışmalardan dolayı siz kıymetli mesai arkadaşlarıma ve ailelerinize teşekkür ediyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kozluk Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına; Kaymakam Ekrem Güngör,  Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Sefa Uzuner, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Aytaç Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, emniyet teşkilatı mensupları ve aileleri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.